Vrijwilligers gezocht

Speeltuin De Speelderij kan alleen maar bestaan dankzij de inzet van alle vrijwilligers. En bij vrijwilligers geldt, alle hulp is welkom. Als er niet genoeg vrijwilligers zijn, zijn we genoodzaakt de speeltuin op die momenten te sluiten als er niemand beschikbaar is. Meld u dan ook aan en geniet van het plezier wat te zien is als de kinderen gezellig kunnen spelen in de mooiste speeltuin in Waterland!

Vrijwilligers

Speeltuin De Speelderij kan alleen maar bestaan en open zijn dankzij de grote inzet van de vele vrijwilligers. Zij zijn het kloppende hart van Speeltuin De Speelderij. Er zijn vrijwilligers voor het beheer, inspectie van speeltoestellen, schoonmaakwerkzaamheden, onderhoud, inkopen, administratie en noem maar op. Meer dan 25 grote kleine kinderen zorgen ervoor dat alle kinderen van Edam en Volendam onbeperkt kunnen spelen in de zomermaanden.

Vrijwilligers zijn altijd nodig, dus als u interesse heeft om iets te betekenen voor Speeltuin De Speelderij neem dan eens contact op met ons. Ga langs als de speeltuin open is of neem contact op met één van onze bestuursleden. U kunt dan alle informatie krijgen die gewenst is. Ook is er een informatieboekje beschikbaar met daarin belangrijke informatie over onze speeltuin en alle zaken die komen kijken bij de werkzaamheden op Speeltuin De Speelderij.