Speeltuin de Speelderij heeft de renovatie financieel rond

Speeltuin De Speelderij bestaat in 2011 officieel tien jaar. Tien jaar van gezellig en veilig speelplezier.

Bij ons 10-jarig jubileum gaan we een deel van de speeltuin renoveren. Deze renovatie is nodig na 10 jaar zeer intensief gebruik. En daarvoor is geld nodig, veel geld zelf. We willen een groot toestel in de vorm van een kaaspakhuis plaatsen, een nieuw klimtoestel neerzetten en de schommels vervangen . En daarvoor hebben we een beroep gedaan op de gemeente, instellingen en bedrijfsleven in de gemeente.

Erg dankbaar kan het bestuur van Stichting de Speelderij inmiddels melden dat de financiering rond is. Op de vraag om een bijdrage in de kosten van de renovatie is erg enthousiast gereageerd. De grondwerkzaamheden zijn al verricht, de plaatsing van de toestellen start medio februari.

Met zeer veel dank aan...

Vele bedrijven en instellingen hebben een bijdrage geleverd aan deze kostbare renovatie. Met veel dank noemen wij nu al alle bedrijven en instellingen die een bijdrage leveren aan deze renovatie. Naast de gemeente Edam-Volendam, het VSB Fonds Beemster, Rabobank Waterland en Omstreken, Woningbouwvereniging de Vooruitgang en Parochiële Charitatieve Instelling Edam hebben de volgende bedrijven en personen een bijdrage geleverd:

Henri Willig Kaas B.V., Jeroen Knegt, Schildersbedrijf Greuter, Braanbouw.nl, Herogema Management en Beheer B.V., Schildersbedrijf Steur (Blakte), Volendam Music B.V., TTG Edam BV/NYK Logistics (Edam) B.V., Kees Tol Verpakkingen, Platvis Holland B.V., Molenaar & Zwarthoed Adviseurs B.V., Bond Administratie- en Advieskantoor B.V., Heyko B.V., Stucadoorsbedrijf Molenaar & Sier, Tegelzetbedrijf '93, Gea Karhof, Administratiekantoor HM Schilder, D. Tol (Sas) & Zn., GMM Visser, D.Veerman & Zn B.V., Kwakman Timmerwerken, Munnikvelder Tweewielers, Tol/Vork/Groeneveld Administratiekantoor, Hotel-Café-Restaurant v.d. Hogen, Carre Wonen Slapen, Mister Mister mannenmode, Karregat & Kroon Timmerwerken, Bliek sanitair ETB Cas Sombroek, Sondag & Schilder Visgroothandel B.V., Tandheelkundig Centrum Volendam, Dennis audio en videoservice, Speelgoedpaleis Bart Smit, Divema, Slagerij Poelier Havenhof, Sterkip Poelier, Siem Steur Staalcontructies, Winkeliersvereniging Havenhof, Restaurant de Koe, Schildersbedrijf Veerman ,Veerman en Kemper BV, Piet Butter B.V., Van den Hogen Bouwbedrijf, Slagerij Plutostraat, Steur Makelaars, E. Nolte-Leeuwenberg, Kras Recycling B.V., Smit Electra B.V., Sas Bloemiste Edam, Keko Souvenirs, Bakkerij Gorter, Schoonmaakbedrijf Succes, Sjaak en Carla Burghouts-Conijn, Bose B.V. Straatmakersbedrijf Hennephof & Jonk B.V., Aannemings- en Machineverhuurbedrijf Huiberts B.V. en Mooz.

Verhoging abonnementsgeld met €3,-
Door de abonnementsgelden te verhogen van €12,- naar €15,- per jaar per gezin is dit mogelijk en kunnen we weer sparen voor de toekomst. Een renovatie zoals nu wordt uitgevoerd is ook alleen mogelijk gebleken doordat we elk jaar een mooi bedrag apart zetten voor dit soort zaken. Het is de eerste verhoging van het abonnementsgeld sinds 2002 die nodig is om ons huishoudboekje op peil te houden. De verhoging is ook dusdanig dat het ook een abonnementsprijs blijft die voor iedereen betaalbaar is.

Brief abonnementen 2011
De komende weken ontvangen alle gezinnen die in 2010 een abonnement hebben gehad bij Speeltuin de Speelderij een brief thuis. Met deze brief sturen wij de acceptgiro voor het abonnement 2011. Als u weer een abonnement wilt nemen dan kunt u via de aangehechte acceptgiro betalen en wordt uw abonnement door ons gereed gemaakt. Wij verzoeken u dringend om vooraf te betalen: dit bespaart onze vrijwilligers bij de speeltuin zelf namelijk veel werk. Voor uzelf is er het voordeel dat u vanaf het eerste bezoek aan de speeltuin direct het abonnement ontvangt. Het betalen op de speeltuin zelf hebben wij liever niet. Indien u elektronisch betaalt vergeet dan s.v.p. niet het abonnementsnummer en adres bij de omschrijving te vermelden.

De kosten voor een gezin zijn in 2011 slechts € 15,00.

Wij hopen u natuurlijk weer te zien in 2011. Vanaf zaterdag 2 april 2011 kunt u het abonnement ophalen bij de speeltuin als deze geopend is.